Geef ons feedback om onze site te verbeteren!

Uw E-mail
Uw bericht
Geef ons feedback

Roeselare


motiverend sportmaatje gezocht

Datum: 15/02/2016 - 16:07

motiverend sportmaatje gezocht

Ik wil conditie opdrijven voor fitness, lopen, zwemmen, fietsen... voor ontspanning ga ik ook graag wandelen.
Regio Kortrijk-Roeselare-Gentmotiverend sportmaatje gezocht

Datum: 15/02/2016 - 16:06

motiverend sportmaatje gezocht

Ik wil conditie opdrijven voor fitness, lopen, zwemmen, fietsen... voor ontspanning ga ik ook graag wandelen.
Regio Kortrijk-Roeselare-GentSportief gezelschap

Datum: 05/07/2014 - 16:34

Sportief gezelschap

Hoi,

Ik wil werk van maken om tijdens de zomervakantie te gaan lopen.  Ik wil graag aan mijn conditie werken en fit in mijn vel voelen. Als het kriebelt, moet je sporten. Maar ik weet van mij zelf dat ik het niet zal volhouden. Daarom zoek ik iemand om met regelmaat samen de uitdaging aan te gaan. Elkaar motiveren om te kunnen volharden.Sportief gezelschap

Datum: 05/07/2014 - 16:33

Sportief gezelschap

Hoi,

Ik wil werk van maken om tijdens de zomervakantie te gaan lopen.  Ik wil graag aan mijn conditie werken en fit in mijn vel voelen. Als het kriebelt, moet je sporten. Maar ik weet van mij zelf dat ik het niet volhoud. Daarom zoek ik iemand om met regelmaat samen de uitdaging aan te gaan. Elkaar motiveren om te kunnen volharden.Fietsbuddy

Datum: 12/01/2014 - 11:33

Fietsbuddy

Beste

Twee jaar geleden kocht ik een koersfiets, om mijn conditie wat aan te scherpen.  Ik doe ritjes tussen 30 en 70km. Maar alleen is maar alleen. Zo graag iemand vinden uit regio Ieper, Zonnebeke, Roeselare om samen af en toe eens te gaan fietsen. In gezelschap is veel uitdagender.

Leeftijd doet er niet zo toe, jonger mag ook. Vorig jaar zelfs eens gaan fietsen met een aspirant. Zolang we maar wat aan elkaar gewaagd zijn en de conditie kunnen verbeteren. Wat competitie kan stimulerend werken.

Ik probeer wel telkens in goeie weerscondities te gaan. Indien regen of koud, dan geef ik forfait, omdat ik graag wat langer op de fiets zit. Het moet vooral plezant blijven.

Laat iets van je horen...

Bert Labaere
31
bert.labaere@gmail.comUitleg over sporten

Bekende sporters