Geef ons feedback om onze site te verbeteren!

Uw E-mail
Uw bericht
Geef ons feedback

Lopen of joggen


Hieronder vind je zoekertjes van personen die iemand zoeken om samen mee te lopen of te joggen. Onderaan het bericht kan je klikken op "volledig sportzoekertje"om het volledig zoekertje te zien en meer te weten te komen over de sportgenoot.

Jongen 18 jaar zoekt sportmaatje

Datum: 12/07/2017 - 15:02

Jongen 18 jaar zoekt sportmaatje

ik ben een fervente fietser altijd maar alleen dus zoek ik een sportmaatjeHallo :-) zoek een loop, fiets, wandel of klimpartner

Datum: 05/07/2017 - 08:05

Hallo :-) zoek een loop, fiets, wandel of klimpartner

Om heerlijk te ontspannen en plezier te makenLooppartner

Datum: 17/05/2017 - 13:28

Looppartner

Hallo,

Ben een alleenstaande vrouw van 47 jaar en zoek iemand om min 1x per week te gaan lopen, ik heb al een tijdje niet meer gelopen wegens omstandigheden maar wil nu wel weer starten. Ik liep vorig jaar bijna dagelijks 6 km .

Hopelijk vind ik vlug een toffe looppartnerLoopmaatje gezocht

Datum: 04/12/2016 - 23:57

Loopmaatje gezocht

Sportmaatje(man of vrouw) gezocht om meermaals per week te sporten. Lopen of fitness.
Ik loop meerder keren per week 10 tot 15kmMedesporter gezocht

Datum: 18/11/2016 - 13:18

Medesporter gezocht

Hallo, ik ben op zoek naar een Sportpartner om af en toe wat te sporten, ik ben geïnteresseerd in badminton, tafeltennis, fitness, yoga, wandelen, lopen, fietsen en zwemmen. Maar heb ook intresse in andere sporten.
Ik ben 33 jaar en heb de afgelopen jaren weinig gesport, mijn niveau is dus beginner.
Regio Kortrijk.Sportmaatje gezocht :)

Datum: 16/11/2016 - 22:20

Sportmaatje gezocht :)

Hallo,

Ik ben jongeman van 28jaar ik zoek liefst iemand rond men leeftijd om sportactiviteiten te doen ik ben zelf een sportieve jongen met brede schouders en hou van een goeie workout ik zoek iemand om een leuke tijd mee te maken en samen te sporten zoals echte maatjes :)

Door men werk zaullen we dat samen moeten afspreken hoe en wanneer we dat doen, we zien wel :).Loopmaatje gezocht regio Geel

Datum: 14/10/2016 - 09:24

Loopmaatje gezocht regio Geel

Hallo, ik ben net verhuisd naar Geel en ben o zoek naar een iemand die 1 a 2 keer per week samen wil gaan joggen. Mijn tempo ligt rond 10km/uur en de afstanden die ik doe variëren meestal tussen 5 en 10km.

SarahSportbuddy in Antwerpen gezocht ☺

Datum: 07/10/2016 - 20:15

Sportbuddy in Antwerpen gezocht ☺

Hallo,

Ik ben Stephanie en zoek een nieuwe sportbuddy. Ik ben begonnen met Crossfit en daar heb je toch echt een partner voor nodig. Ik zoek iemand die op mijn "niveau" sport. BeginnerSamen lopen

Datum: 10/09/2016 - 17:57

Samen lopen

Hallo!

2 jaar geleden deed ik als sportleek mee aan een start2run. Ik kreeg de smaak te pakken en met een groepje bleven we gezellig samen 3x/w lopen. In april liep ik mijn eerste 10 Miles uit in een rustige tijd van 1u48. Rond die periode ben ik ook verhuisd naar Antwerpen en heb ik sindsdien amper nog gelopen.

Ik zoek mensen die samen willen lopen, want het sociale aspect motiveert! Leeftijd, geslacht etc. maakt allemaal niet uit. 2x/w is zeker voldoende; gewoon rustig lopen en conditie onderhouden en terwijl gezellig babbelen. Een loopdoel om op lange termijn naar toe te werken mag, maar is zeker geen vereiste. Ik ben al blij, als ik terug aan het lopen geraak en de 5 km terug lukt :)

Ik woon regio Antwerpen-zuid, waar wel wat parken in de buurt zijn, bv. Harmoniepark. Ik kan 's avonds en voorlopig ook woe overdag.

Contacteer me als je interesse hebt om eens samen te lopen!

MarioSport buddy gezocht m/v

Datum: 30/08/2016 - 14:26

Sport buddy gezocht m/v

Dag Iedereen,

Ik ben opzoek naar een sportbuddy die graag samen wil gaan joggen. Ik loop steeds met de Polar M400 met hartslagsensor.
Hierdoor kan je nauwgezetter sporten, omdat voor elke hartslagzone je lichaam anders trainend. Ook zet ik de gps aan, waarna je alle data kan uitprinten en synchroniseren op je laptop. Handig om je eigen vooruitgang te zien !

m/v speelt geen rol, belangrijkste is 2 a 3 keer per week samen te gaan joggen, waardoor je elkaar motiveerd om aan je conditie en gezondheid te werken...niets is zo belangrijk in het leven dan je gezondheid :-)

Ik woon in regio kortenberg ( tussen Leuven en Brussel ) maar kan mij makkelijk verplaatsen met de auto. ( Vlaams-Brabant )
Indien je interesse hebt, laat iets weten dan.
Groeten

rafputtemans@gmail.comWat is atletiek?