Geef ons feedback om onze site te verbeteren!

Uw E-mail
Uw bericht
Geef ons feedback

Brussel


Sport buddy gezocht m/v

Datum: 30/08/2016 - 14:26

Sport buddy gezocht m/v

Dag Iedereen,

Ik ben opzoek naar een sportbuddy die graag samen wil gaan joggen. Ik loop steeds met de Polar M400 met hartslagsensor.
Hierdoor kan je nauwgezetter sporten, omdat voor elke hartslagzone je lichaam anders trainend. Ook zet ik de gps aan, waarna je alle data kan uitprinten en synchroniseren op je laptop. Handig om je eigen vooruitgang te zien !

m/v speelt geen rol, belangrijkste is 2 a 3 keer per week samen te gaan joggen, waardoor je elkaar motiveerd om aan je conditie en gezondheid te werken...niets is zo belangrijk in het leven dan je gezondheid :-)

Ik woon in regio kortenberg ( tussen Leuven en Brussel ) maar kan mij makkelijk verplaatsen met de auto. ( Vlaams-Brabant )
Indien je interesse hebt, laat iets weten dan.
Groeten

rafputtemans@gmail.comWie wil er graag samen fietsen, badmintonnen, fitnessen of zwemmen??

Datum: 07/07/2016 - 13:47

Wie wil er graag samen fietsen, badmintonnen, fitnessen of zwemmen??

Ik zou ondanks enkele gezondheidsprobleempjes graag wat fitter worden en terug beginnen sporten. Ik zoek iemand/enkele mensen om liefst te fietsen, badmintonnen of fitnessen. Ook zwemmen, wandelen of squashen doe ik graag es. Mijn niveau is misschien niet super... maar zeker niet slecht! Vooral met plezier (terug)blijven bewegen is dus het belangrijkste!! Ben je van regio Aalst en omliggend/Brussel... of van ietsje verder... geef gerust een seintje!!Badminton Lady gezocht

Datum: 07/11/2015 - 15:51

Badminton Lady gezocht

Hoi, ik ben een gentleman van 50, jong van geest en fit. 
Ik speel wekelijks badminton (goed niveau) met enkele vrienden, maar zou het leuk vinden een vaste vrouwelijke badmintonpartner te hebben voor dubbel gemengd, om regelmatig te spelen en op termijn ook af en toe mee te doen aan tornooien (recreatief).
Ik ben geen single, maar mijn vriendin is niet zo voor badminton. Ik zoek dus geen relatie, maar het moet natuurlijk wel wat klikken. Leeftijd niet zo belangrijk.
Ik weet niet of dit zoekertje iets zal uithalen, maar you never know...

Sportieve groetjes
SBadminton lady gezocht voor dubbelspel

Datum: 06/11/2015 - 16:40

Badminton lady gezocht voor dubbelspel

Speel regelmatig badminton met wat vrienden (op matig-goed niveau), maar zou het fijn vinden om ook een vaste/regelmatige dubbelpartner te hebben, eventueel ook om na verloop van tijd af en toe aan (recreatieve !)tornooien mee te doen.  Ik speel zelf in het Brusselse, maar ben flexibel (Vl-Br, O-Vl).
Ben jij de badmintonlady die ik zoek?
Mail me
SSquash partner gezocht

Datum: 03/12/2014 - 21:39

Squash partner gezocht

Goeiedag,

Ik zoek iemand om wekelijks te gaan squashen in sportcentrum foret de soignes te oudergem brussel.
Mijn niveau is redelijk goed volgens mij maar ik ben er al een tijdje eruit.

Mvg,
Matthias peetersSquash & Fietsbuddy

Datum: 26/04/2014 - 11:11

Squash & Fietsbuddy

Zou graag terug 1x per week squashen. Wel al een tijdje geleden, dus moet er weer inkomen. Heb nooit lessen gevolgd maar speel wel redelijk, volgens anderen :)

Alleen met de koersfiets rijden is niet zo leuk en hou ik het ook niet vol. Wil graag snelheid en kilometers opbouwen want lukt niet zo goed op dit moment.

Omgeving tussen Antwerpen en Brussel. Laat me iets weten als je interesse hebt.tennis or/and squash

Datum: 08/04/2014 - 20:31

tennis or/and squash

I live in woluwe st pierre. I am looking for sbdy like to play tennis or squash once or twice a week.Uitleg over sporten

Bekende sporters