Geef ons feedback om onze site te verbeteren!

Uw E-mail
Uw bericht
Geef ons feedback

Kyalin Dieet


Wat is het Kyalin dieet?

Het Kyalin dieet is een dieet om af te slanken (natuurlijk ;) ). Het is een dieet waarbij je slimmer afslankt en dus geen crashdieet waarbij je je lichaam de noodzakelijk voedingstoffen plots beperkt.

Hoe werkt het Kyalin dieet?

In het Kyalin dieet wordt er gebruik gemaakt van producten verrijkt met eiwitten (proteïnen), maar die arm zijn aan koolhydraten en vetten.

Het gedeelte eiwitten zorgt er voor dat de vetreserves afgebroken worden, maar dat de spiermassa behouden blijft. Doordat je minder suikers en vetten opneemt dan je normaal gezien opneemt met je dagelijkse voeding wordt je lichaam verplicht om je vetreserves aan te boren voor energie.

Het resultaat is dat je vetreserves op deze manier afgebroken worden en dat je terwijl ook niet bijkomt. Dit is echt een vorm van slimmer afslanken. Doe mee en wees je lichaam te snel af met dit dieet!

Stappen in het Kyalin dieet

Het Kyalin dieet bestaat uit 4 dieetstappen:

  • De afslankfase: De nadruk ligt hier op gewichtverlies en dit doen we door koolhydraatrijk voedsel uit je dieet te nemen. Vooral eiwitporties zal je krijgen.
  • De reïntroductiefase: Hierbij wordt bepaald voedsel terug in je voedingsschema geïntroduceerd. Graanproducten en fruit zullen de eiwitporties vervangen.
  • Stabilisatiefase: De eiwitporties worden vervangen door gezond producten en stilaan zal er weer wat zetmeel en dus koolhydraten toegelaten worden.
  • Eindfase: In deze fase zal je enkel nog gezonde voeding eten en dit zal je nieuwe voedingspatroon worden. Alles mag, maar niet overdrijven natuurlijk want we willen die extra kilo's weghouden met die dieet

Help bij het Kyalin dieet

Er zijn professionele dieetcoaches voor het Kyalin dieet en dit zowel in Nederland als België

Uitleg over sporten

Bekende sporters