Geef ons feedback om onze site te verbeteren!

Uw E-mail
Uw bericht
Geef ons feedback

FAQ - Vaakgestelde vragen


Hieronder vind je een reeks van veelgestelde vragen. Heb je nog vragen na het lezen van de antwoorden neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden ze graag.

 

Is sportgenoten betalend?

Nee, sportgenoten is 100% gratis. Je kan je gratis inschrijven en alle functionaliteiten van de site gebruiken eens je ingeschreven bent. Wil je meer weten over de functionaliteit van onze website? Raadpleeg dan onze handleiding.

 

Wie kan zich inschrijven?

Iedereen mag zich inschrijven. Groot, klein, dik, dun, man, vrouw, blondharig, bruinharig, rosharig, geen haar :) ...Iedereen dus! ;)

 

Is er een minimum leeftijd om je in te schrijven?

Nee, maar wees er wel van op de hoogte dat niet iedereen op het internet even goede bedoelingen heeft.
Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van berichten die tussen sportgenoten verstuurd worden.

 

Hoeveel personen mag ik contacteren?

Het aantal personen dat je mag contacteren is onbeperkt. Hoe meer personen je contacteert, hoe meer kans dat je een ideale sportpartner vindt.

 

Mag ik meerdere accounts hebben?

Nee. Als je een nieuw account wil aanmaken omdat het oude niet meer toegankelijk is gelieve ons dan te contacteren of zelf een nieuw paswoord aan te vragen.

 

Ik ben mijn paswoord vergeten, wat nu?

U kan zelf op paswoord vergeten klikken om een nieuw paswoord toegestuurd te krijgen

 

Hoe zit het met mijn privacy?

Sportgenoten gebruikt de door jou ingevulde gegevens bij je inschrijving enkel voor het beter matchen van je profiel met dat van andere sportgenoten. Door deze gegevens kan je specifieker op sportpartners zoeken. Er wordt geen naam of voornaam gevraagd, enkel een e-mail adres en enkele sportgegevens.
Jouw e-mail adres kan wel door ons gebruikt worden om je op de hoogte te houden van onze website en gerelateerde informatie zoals sportnieuws.
Jouw e-mail adres zal echter nooit zichtbaar zijn voor een andere sportgenoot wanneer deze je via onze site contacteert. Jij zal wel het bericht dat een sportgenoot via de site stuurt op jouw e-mailadres toekrijgen.

 

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik geen spam krijg?

Wij doen al het mogelijk om spambots tegen te houden! Op vele contactsites (zoals datingsites) zijn er spambots aanwezig die proberen om via dergelijke websites zoveel mogelijk gebruikers te contacteren en te misleiden.
Je zal zien dat we bij de registratie vragen om een CAPTCHA code in te vullen. Deze zou moeten voorkomen dat dergelijke spambots zich kunnen registreren.
Tevens moet er bij het contacteren van een gebruiker en het plaatsen van een sportzoekerjte ook een CAPTCHA code ingevuld worden wat de kans op valse contacten sterk vermindert.
Indien u toch iets verdachts zou tegenkomen mag je dit steeds melden aan ons via ons contactformulier.

Uitleg over sporten

Bekende sporters